29 Haziran 2013 Cumartesi

IPhone 4, yüzde olarak pil ömrü göstermek içi ne yapmak gerekir?

Yüzde olarak hem de bir simge olarak Apple iPhone 4 pil ömrünü görmek için öğrenin

Güncelleme: iPhone 4, birden fazla yıl önce serbest halde iken, hala fantastik bir cep telefonu olduğunu. Hala bunu sözleşme taşıyıcıları çok çeşitli ücretsiz olarak bulunabilmektedir düşünün, özellikle tasarım ve büyük olmak için performans bulabilirsiniz. Bu kılavuz, iPhone 4, yüzde olarak pil ömrü göstermek için nasıl göstereceğim.
IPhone 4 bir sayısal yüzdesi yerine sadece bir simge olarak kalan pil ömrü göstermek yapabiliyor.Pil ömrü kadar görüntülemek için bir yüzdesi size yapmamışlar tam olarak ne kadar suyu bilmek yardımcı olabilir sahip, her zaman önemli bir konudur.
IPhone 4 pil ömrünü yüzde okuma etkinleştirmek için:
  1. Ayarlar üzerine dokunun
  2. Genel üzerine dokunun
  3. Kullanım üzerine dokunun
  4. Pil Yüzde açın
Bu kılavuz ile, size yapmamışlar tam olarak ne kadar pil ömrü daha iyi anlamak. Tabii ki, her zaman biraz daha fazla eek olabilir bu ipuçları ile pil ömrü . Gerçekten tüm ipuçları için bu yazı okuyun ama biz iPhone 4 daha fazla güç elde etmek için birkaç yolu dalmak olacak.
İlk bunu kullanmayı planlıyorsanız değil bir konumunuzu hizmetleri ve Wi-Fi kapalı olduğundan emin olmaktır. Eğer iyi bir hücre sinyal olacaksa olacak değil biliyorum bir durumda iseniz - sadece uçak modunu açmak - diyelim ki yürüyüş konum ya da uzun bir süre derin bir bodrum katında söylüyorlar. IPhone bir bağlantı elde etmek için mücadele, bu daha hızlı bir hızda pil ile drenaj olacaktır.
Son olarak, daha fazla pil ömrü elde etmek için başka bir yol bir pil aksesuar satın almaktır. Mophie suyu paketi gibi durumlarda size iPhone için çok daha fazla güç verecektir.

2 yorum: