27 Haziran 2013 Perşembe

Apple iOS 7 Açıklandı, İnceleme, Özellikleri Ve Elverişliliğini Detayları

Bekleyin bitti çünkü; de WWDC 2.013 Apple nihayet açıkladı sahip ve Çıkış Resmi ile mobil işletim sisteminin yeni nesil açıkladı iOS 7 Firmware iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 4, iPad 3, iPad için Apple'ın CEO'su Zaman Cook göre, Orijinal iPhone başlatılan bu yana, büyük büyük ve tamamen iOS Kullanıcı Arayüzü (UI) yeniden tasarlandı değişikliklerle 2, iPad Mini, iPod 5G Touch ve iPod 4G Touch cihazlar. IPhone, iPad ve iPod için Apple'ın iOS 7 Firmware birçok yeni yazılım değişiklik ve yenilik satın aldı. Resmi Doğrudan Link Apple iOS 7 Beta IPSW yazılımlar iPhone 5 için, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Mini, iPod 5G Touch ve iPod 4G Dokunmatik andan itibaren resmi olarak kullanılabilir Apple.

Özellikleri ve Apple iOS 7 Firmware Tasarım Gözden Geçirme:

IPhone 5 için Apple iOS 7 Firmware, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Mini, iPod 5G Touch ve iPod 4G Touch cihazları içeren bir yazılım değişiklik ve yenilik getiriyor; Multitasking, Kontrol Merkezi, Safari, havadan, Fotoğraf ve Kamera, Siri, Araba, Yeni App Store, Müzik ve iTunes Radyo iOS, Bildirim Sync, Ses-sadece FaceTime, Çin'de Weibo Entegrasyon, Kurumsal için Per-app VPN ve çok daha fazlası, o da vardır üçüncü taraf oyun denetleyicileri desteği ve yeni çoklu görev API'leri ile 1500'den fazla API ekledi. Apple ayrıca Aktivasyon Kilidi olarak adlandırılan bir özelliği tanıttı, sizin etkinleştirmek istiyor hırsızlar iPhone önleyecek hangi iPhone onlar iCloud şifrenizi biliyor sürece başka bir ağ üzerinde sizin izniniz olmadan.

Resmi Yayın Tarihi ve Apple iOS 7 Firmware Av ailability:

Göre Apple , iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 7 Resmi Firmware Bu Yıl Güz gelen genel kullanıcılar için geçerli olacak 2013 ve iOS 7 Yazılım test ve deneysel amaçlı Bugün gelen iOS Geliştiriciler için hazır olacaktır. Apple iDevice kullanıcılar Resmi iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Mini, iPod 5G Touch ve iPod 4G Touch için Apple iOS 7 Beta IPSW yazılımlar indirin ve kurun olabilir BURADAN

IOS 7 yazılımlar için desteklenen iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar:

Ardından bu Genel Kullanıcılar ve iOS Geliştiriciler için geçerli olacak bir kez resmi olarak iOS 7 yazılımlar için desteklenen Apple iDevices vardır. Cihazınızı donanım yükseltme zamanı daha aşağıda yer almıyorsa. Resmi ziyaret edin Apple iOS 7 ana daha fazla bilgi için.
Apple iPhone 5
Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4
Apple iPad 4. Nesil
Apple iPad 3. Nesil
Apple iPad 2
Apple iPad Mini
Apple iPod Touch 5. Nesil
Indir iPhone, iPad ve iPod Touch için Apple iOS 7 Beta IPSW yazılımlar

Apple iOS iPhone, iPad ve iPod Resmi Ekran / Görüntü için 7 Firmware:

Diyelim altında iPhone, iPad ve iPod Touch için Resimler Apple iOS 7 yazılımlar bir ilk bakış var.

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil